Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye maslahatlemleri seri bir biçimde yapılabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda dışa vurum belirtilen noktalarda mukannen müddet ısı ve şule intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Bu kapılar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bir Kanatlı Yangın Bapları; Tek kanatlı dizaynıyla, sıkı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut Yangın Kapısı Fiyatları yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını karışmak muhtevain tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı maslahataretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” makalesı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu gibi kabil.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta tutulmak üzere yararlanma amacına ve kullanan koca adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page